Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

Camera de oxigenare hiperbarică Timișoara

Care sunt beneficiile camerei hiperbarice?

N

Încurajează vindecarea rănilor

Terapia hiperbarică îmbunătățește fluxul de oxigen în sânge, facilitând astfel procesul de recuperare a rănilor.

N

Promovează rezistența și energia

Terapia hiperbarică, prin sporirea sistemului imunitar și prin furnizarea de oxigen adițional, poate favoriza creșterea energiei și a rezistenței.

N

Ameliorează simptomele bolilor cronice

Terapia hiperbarică poate contribui la atenuarea simptomelor bolilor cronice precum fibromialgia, artrita sau scleroza multiplă, prin oferirea unui nivel mare de oxigen și prin intensificarea sistemului imunitar.

N

Sprijină funcția cognitivă

Administrarea unui nivel crescut de oxigen prin terapia hiperbarică poate contribui la consolidarea funcțiilor cognitive și la prevenirea deteriorării lor.

N

Alină stresul și anxietatea

Terapia hiperbarică poate reduce nivelul de stres și anxietate prin generarea de endorfine, hormoni care contribuie la starea de bine.

Terapia hiperbarică îți pune la dispoziție o serie de beneficii valoroase pentru sănătatea ta!

Această formă de terapie poate fi o soluție naturală și eficace în locul tratamentelor medicamentoase pentru diverse probleme de sănătate și poate ajuta la îmbunătățirea calității vieții.

Este important să consulți un specialist înainte de a începe orice tip de terapie pentru a determina dacă acesta este potrivit pentru tine.

Terapia hiperbara

Ce reprezintă camera hiperbarică și cum funcționează?

Camera hiperbarică este o unitate special concepută care permite mărirea presiunii aerului din interior.

Aceasta oferă pacientului un nivel mai mare de oxigen prin intermediul respirației. În camera hiperbarică, presiunea aerului poate ajunge la 2-3 ori mai mare decât presiunea atmosferică normală, facilitând astfel difuzarea unei cantități mai mari de oxigen în fluxul sanguin.

Camera hiperbarică este un instrument folosit pentru a trata și preveni anumite afecțiuni medicale, doar prin furnizarea unui nivel mai mare de oxigen organismului

Cum se desfășoară o ședință de terapie în camera hiperbarică?

La o ședință de terapie în camera hiperbarică, vei intra într-o cameră specială și vei fi expus la un nivel mai mare de oxigen.

Aceasta poate contribui la îmbunătățirea circulației sanguine și la stimularea sistemului imunitar, accelerând astfel procesul de vindecare.

Pe durata ședinței, vei sta culcat și vei respira normal.

Durata ședinței poate varia, în funcție de nevoile tale și de tipul de terapie pe care îl primești. În general, ședințele pot dura între 45 de minute și o oră.

Ce afecțiuni pot fi ameliorate prin oxigenoterapia hiperbarică?

N

Leziuni ale țesuturilor

N

Infecții

N

Probleme de vindecare a rănilor

N

Afecțiuni ale ochilor

N

Afecțiuni ale urechilor

N

Afecțiuni ale pielii

N

Afecțiuni ale creierului

N

Anumite tipuri de cancer

Când se poate recurge la oxigenoterapia ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Intervenția chirurgicală Terapia fizică și de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metodă de tratament neinvazivă, care utilizează presiunea atmosferică ridicată pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de sănătate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afecțiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Cât costă terapia în camera cu oxigen hiperbaric?

Intrebari frecvente

Cât durează o ședință de terapie hiperbarică?

O ședință de terapie hiperbarică poate dura între 60 și 90 de minute, în funcție de necesitățile individuale ale pacientului.

Este terapia hiperbarică dureroasă?

Nu, terapia hiperbarică nu este dureroasă. Pacientul se va afla într-un mediu sigur și confortabil, cu acces la oxigen și presiune controlate.

Este terapia hiperbarică sigură?

Da, terapia hiperbarică este considerată sigură, cu puține efecte secundare. Totuși, este important să discuți cu medicul tău înainte de a începe această terapie, pentru a te asigura că este potrivită pentru necesitățile tale individuale.

Pot să îmi fac terapie hiperbarică acasă?

Nu, terapia hiperbarică trebuie să fie efectuată sub supraveghere, într-un mediu sigur și controlat.

Testimoniale

Ești pregătit să faci un pas important pentru îmbunătățirea sănătății tale?

Te așteptăm în locația noastră din Deva să descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de specialiști dedicați și vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastră hiperbarică.

Este timpul să îți prioritizezi sănătatea și să descoperi beneficiile pe care terapia hiperbarică le poate aduce. Fie că locuiești în Sebes sau călătorești din altă parte a țării, călătoria către o viață mai sănătoasă începe cu o vizită în locația noastră din Deva.

Nu permite distanței să te împiedice să ai grijă de sănătatea ta. Fă primul pas către o viață mai bună astăzi, programând o vizită la camera noastră hiperbarică.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbarică și despre cum aceasta te poate ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții, nu ezita să ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programează-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?