Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

Despre noi

Situată în orasul Deva, locatia Wellcori este mai mult decât o afacere, este o oază de sănătate și revitalizare. Înțelegem că fiecare persoană este unică și, tocmai de aceea, ne dedicăm cu adevărat pentru a îndeplini nevoile individuale ale fiecărei persoane, cu o atenție deosebită și o grijă profundă.

Camera hiperbară de ultimă generație, ne permite să oferim tratamente de cea mai înaltă calitate.

Wellcori este un loc unde îngrijirea se întâlnește cu tehnologia, iar dorinta de a face bine oamenilor se îmbină cu știința. Ne străduim să cream un mediu cald și primitor, unde fiecare pacient este tratat cu respect și compasiune. Echipa noastră este formată din profesioniști dedicati, care și-au dedicat carierele îmbunătățirii vieților celorlalți.

În Wellcori, sănătatea și bunăstarea pacienților noștri sunt întotdeauna prioritatea noastră. Ne mândrim că aducem acest serviciu esențial comunității noastre, făcând un pas înainte spre un viitor mai sănătos pentru toți locuitorii din Deva.

În timp ce inima orașului bate în ritmul său, inima noastră bate pentru sănătatea dumneavoastră. În fiecare zi, ne străduim să îmbunătățim și să oferim cel mai bun serviciu din Deva, pentru că fiecare respirație, fiecare zâmbet, fiecare viață contează pentru noi.

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?