Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

Terapia cu Oxigen în Camera Hiperbarică în Sibiu

Care sunt beneficiile oferite de camera hiperbarică?

N

Susține Procesul de Vindecare a Rănilor

Terapia hiperbară stimulează cantitatea de oxigen din sânge, favorizând astfel accelerarea vindecării rănilor.

N

Încurajează Rezistența și Vitalitatea

Prin fortificarea sistemului imunitar și prin aportul de oxigen suplimentar, terapia hiperbară poate ajuta la creșterea rezistenței și a nivelului de energie.

N

Ameliorează Simptomele Bolilor Cronice

Prin furnizarea unui nivel ridicat de oxigen și stimularea sistemului imunitar, terapia hiperbară poate ajuta la atenuarea simptomelor bolilor cronice, precum fibromialgia, artrita și scleroza multiplă.

N

Îmbunătățește Funcția Cognitivă

Furnizarea unui nivel înalt de oxigen prin terapia hiperbară poate ajuta la îmbunătățirea funcțiilor cognitive și la prevenirea deteriorării acestora.

N

Reduce Stresul și Anxietatea

Terapia hiperbară poate contribui la diminuarea stresului și anxietății prin eliberarea de endorfine, hormonii stării de bine.

Terapia hiperbară îți poate aduce numeroase beneficii importante pentru corpul tău!

Aceasta poate fi o opțiune naturală și eficace de tratament alternativ la medicație pentru diverse probleme de sănătate și poate ajuta la îmbunătățirea calității vieții tale.

Este esențial să discuți cu un specialist înainte de a începe orice formă de terapie, pentru a determina dacă acest tip de terapie este adecvat pentru tine.

Scrie-ne pe WhatsApp sau contacteaza-ne telefonic si noi îți vom oferi mai mult detalii.

Terapia hiperbara

Ce reprezintă camera hiperbarică și cum funcționează aceasta?

Camera hiperbarică este o încăpere special construită pentru a permite creșterea presiunii aerului în interior.

Aceasta permite pacienților să respire un nivel mai mare de oxigen. În camera hiperbarică, presiunea aerului poate fi de 2-3 ori mai mare decât presiunea atmosferică normală, ceea ce permite difuzarea unei cantități mai mari de oxigen în fluxul sanguin.

Camera hiperbarică este un instrument utilizat pentru a trata și a preveni diverse afecțiuni medicale, prin furnizarea unui nivel crescut de oxigen la nivelul organismului.

Cum se desfășoară o ședință de terapie în camera hiperbarică?

O ședință de terapie în camera hiperbarică presupune intrarea într-o cameră specială și expunerea la un nivel crescut de oxigen.

Aceasta poate contribui la îmbunătățirea circulației sângelui și la stimularea sistemului imunitar, accelerând astfel procesul de vindecare.

Pe parcursul unei ședințe, vei sta întins și vei respira normal.

Durata ședinței poate varia în funcție de nevoile tale și de tipul de terapie pe care îl urmezi. În general, ședințele pot dura între 45 de minute și o oră.

Ce afecțiuni pot fi ameliorate prin terapia hiperbarică?

N

Leziuni ale țesuturilor

N

Infecții

N

Dificultăți în vindecarea plagilor

N

Decongelări

N

Afecțiuni oculare

N

Afecțiuni ale urechii

N

Afecțiuni cutanate

N

Afecțiuni cerebrale

N

Anumite tipuri de cancer

Când se recomandă utilizarea oxigenoterapiei ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Intervenția chirurgicală Terapia fizică și de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metodă de tratament neinvazivă, care utilizează presiunea atmosferică ridicată pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de sănătate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afecțiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Cât costă o sesiune de terapie în camera cu oxigen hiperbaric?

Intrebari frecvente

Cât durează o ședință de terapie hiperbarică?

O sesiune de terapie hiperbarică poate dura între 60 și 90 de minute, în funcție de necesitățile individuale ale pacientului.

Este dureroasă terapia hiperbarică?

Nu, terapia hiperbarică nu este dureroasă. Pacientul se va afla într-un mediu securizat și confortabil, cu acces la oxigen și presiune controlate.

Este terapia hiperbarică sigură?

Da, terapia hiperbarică este considerată sigură, cu un număr redus de efecte secundare. Totuși, este esențial să discuți cu medicul tău înainte de a începe această terapie, pentru a te asigura că este adecvată pentru nevoile tale individuale.

Pot efectua terapia hiperbarică acasă?

Nu, terapia hiperbarică trebuie efectuată sub supravegherea unui medic, într-un mediu sigur și controlat.

Testimoniale

Ești pregătit să faci un pas important pentru îmbunătățirea sănătății tale?

Te așteptăm în locația noastră din Deva să descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de specialiști dedicați și vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastră hiperbarică.

Este timpul să îți prioritizezi sănătatea și să descoperi beneficiile pe care terapia hiperbarică le poate aduce. Fie că locuiești în Sibiu sau călătorești din altă parte a țării, călătoria către o viață mai sănătoasă începe cu o vizită în locația noastră din Deva.

Nu permite distanței să te împiedice să ai grijă de sănătatea ta. Fă primul pas către o viață mai bună astăzi, programând o vizită la camera noastră hiperbarică.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbarică și despre cum aceasta te poate ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții, nu ezita să ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programează-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?