Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

Terapia hiperbarică în Sebes

Beneficiile camerei hiperbarice

N

Impulsionează Vindecarea Rănilor

Terapia hiperbară mărește cantitatea de oxigen din sânge, favorizând astfel vindecarea mai rapidă a rănilor.

N

Întărește Rezistența și Energia

Terapia hiperbarică, prin stimularea sistemului imunitar și furnizarea de oxigen suplimentar, poate crește rezistența și energia.

N

Ajută la Controlul Simptomelor Bolilor Cronice

Terapia hiperbarică poate ajuta la ameliorarea simptomelor unor boli cronice, cum ar fi fibromialgia, artrita și scleroza multiplă, prin furnizarea unui nivel ridicat de oxigen și stimularea sistemului imunitar.

N

Îmbunătățește Funcția Cognitivă

Terapia hiperbarică, prin nivelul ridicat de oxigen furnizat, poate contribui la îmbunătățirea funcției cognitive și la prevenirea declinului cognitiv.

N

Ameliorează Stresul și Anxietatea

Terapia hiperbarică poate ajuta la reducerea stresului și anxietății prin eliberarea endorfinelor, hormoni ai fericirii.

Terapia hiperbară îți oferă multe beneficii importante pentru sănătatea ta!

Această metodă poate fi o alternativă naturală și eficientă la medicamente pentru o varietate de probleme de sănătate și poate îmbunătăți calitatea vieții.

Nu uita că înainte de a începe orice terapie, este important să consulți un specialist care să determine dacă acest tip de terapie este adecvat pentru tine.

Scrie-ne pe WhatsApp sau contacteaza-ne telefonic si noi îți vom oferi mai mult detalii.

Terapia hiperbara

Ce este camera hiperbarică și cum funcționează?

Camera hiperbarică este un dispozitiv special creat care permite creșterea presiunii aerului în interiorul ei.

Aceasta furnizează un nivel mai ridicat de oxigen prin intermediul respirației. În camera hiperbarică, presiunea aerului este de 2-3 ori mai mare decât presiunea atmosferică normală, ceea ce permite o difuzare mai mare a oxigenului în fluxul sanguin.

Camera hiperbarică este un instrument folosit pentru a ameliora și preveni diverse afecțiuni, prin furnizarea unui nivel mai ridicat de oxigen organismului.

Cum se desfășoară o ședințăde terapie în camera hiperbarică?

O ședință de terapie în camera hiperbarică începe cu intrarea ta într-o cameră specială, unde vei fi expus la un nivel mai ridicat de oxigen.

Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și la stimularea sistemului imunitar, accelerând astfel procesul de vindecare.

În timpul unei ședințe, vei sta întins și vei respira normal.

Durata unei ședințe poate varia, în funcție de nevoile tale și de tipul de terapie pe care îl primești. În general, ședințele pot dura între 45 de minute și o oră.

Ce afecțiuni pot fi ameliorate prin terapia hiperbarică?

N

Leziuni ale țesuturilor

N

Infecții

N

Probleme de vindecare a rănilor

N

Degerături

N

Afecțiuni oculare

N

Afecțiuni ale urechii

N

Afecțiuni ale pielii

N

Afecțiuni cerebrale

N

Anumite tipuri de cancer

Când se poate utiliza terapia hiperbarică ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Intervenția chirurgicală Terapia fizică și de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metodă de tratament neinvazivă, care utilizează presiunea atmosferică ridicată pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de sănătate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afecțiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Cât costă o ședință de terapie în camera hiperbarică?

Intrebari frecvente

Cât durează o ședință de terapie hiperbarică?

O ședință de terapie hiperbarică poate dura între 60 și 90 de minute, în funcție de necesitățile individuale ale pacientului.

Terapia hiperbarică este dureroasă?

Nu, terapia hiperbarică nu este dureroasă. Vei sta într-un mediu sigur și confortabil, cu acces la oxigen și presiune controlate.

Terapia hiperbarică este sigură?

Da, terapia hiperbarică este considerată sigură, cu puține efecte secundare. Totuși, este important să discuți cu medicul tău înainte de a începe această terapie, pentru a te asigura că este potrivită pentru tine.

Pot să-mi fac terapie hiperbarică acasă?

Nu, terapia hiperbarică trebuie să fie efectuată sub supraveghere, într-un mediu sigur și controlat.

Testimoniale

Ești pregătit să faci un pas important pentru îmbunătățirea sănătății tale?

Te așteptăm în locația noastră din Deva să descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de specialiști dedicați și vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastră hiperbarică.

Este timpul să îți prioritizezi sănătatea și să descoperi beneficiile pe care terapia hiperbarică le poate aduce. Fie că locuiești în Sebes sau călătorești din altă parte a țării, călătoria către o viață mai sănătoasă începe cu o vizită în locația noastră din Deva.

Nu permite distanței să te împiedice să ai grijă de sănătatea ta. Fă primul pas către o viață mai bună astăzi, programând o vizită la camera noastră hiperbarică.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbarică și despre cum aceasta te poate ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții, nu ezita să ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programează-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?