Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

Camera hiperbarică pentru oxigenare Resita

Care sunt avantajele camerei hiperbarice?

N

Îmbunătățește Procesul de Refacere

Terapia hiperbarică îmbogățește sângele cu mai mult oxigen, ceea ce stimulează vindecarea rănilor.

N

Sporirea Vitalității și a Energiei

Prin stimularea sistemului imunitar și prin furnizarea de oxigen suplimentar, terapia hiperbarică poate crește nivelul de rezistență și energie.

N

Alină Simptomele Bolilor Cronice

Terapia hiperbarică poate ajuta la ameliorarea simptomelor unor boli cronice precum fibromialgia, artrita și scleroza multiplă, prin furnizarea unui nivel crescut de oxigen și prin stimularea sistemului imunitar.

N

Consolidează Funcțiile Cognitive

Furnizând un nivel ridicat de oxigen, terapia hiperbarică poate ajuta la întărirea funcțiilor cognitive și la prevenirea declinului mental.

N

Ameliorează Stresul și Anxietatea

Terapia hiperbarică poate contribui la reducerea nivelului de stres și anxietate, prin eliberarea endorfinelor, hormoni ai fericirii.

Terapia hiperbarică îți oferă o serie de beneficii esențiale pentru sănătatea ta! Această metodă terapeutică poate reprezenta o alternativă naturală și eficace la tratamentele medicamentoase pentru o varietate de probleme de sănătate și poate ajuta la îmbunătățirea calității vieții.

Este important să consulți un specialist înainte de a începe orice terapie, pentru a determina dacă aceasta este cea mai potrivită pentru tine.

Scrie-ne pe WhatsApp sau contacteaza-ne telefonic si noi îți vom oferi mai mult detalii.

Terapia hiperbara

Ce înseamnă camera hiperbarică și cum funcționează?

amera hiperbarică este o încăpere special concepută care permite mărirea presiunii aerului din interior.

Aceasta oferă pacienților un nivel crescut de oxigen prin respirație. În camera hiperbarică, presiunea aerului poate fi de 2-3 ori mai mare decât cea atmosferică, ceea ce permite o mai bună difuzie a oxigenului în fluxul sanguin.

Camera hiperbarică este un instrument utilizat pentru tratarea și prevenirea unor afecțiuni, doar prin oferirea unui nivel crescut de oxigen organismului.

Cum decurge oședință de terapie în camera hiperbarică?

În cadrul unei ședințe de terapie în camera hiperbarică, vei intra într-o cameră specială și vei fi expus la un nivel crescut de oxigen.

Acesta contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine și la stimularea sistemului imunitar, accelerând astfel procesul de vindecare.

În timpul unei ședințe, te vei întinde și vei respira în mod normal.

Durata unei ședințe poate varia în funcție de necesitățile tale și de tipul de terapie pe care îl primești. În general, ședințele pot dura între 45 de minute și o oră.

Ce afecțiuni pot fi ameliorate prin oxigenoterapie hiperbarică?

N

Leziuni ale țesuturilor

N

Infecții

N

Probleme de vindecare a rănilor

N

Decongelări

N

Afecțiuni ale ochilor

N

Afecțiuni ale urechii

N

Afecțiuni ale pielii

N

Afecțiuni cerebrale

N

Anumite forme de cancer

Când este recomandată oxigenoterapia ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Intervenția chirurgicală Terapia fizică și de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metodă de tratament neinvazivă, care utilizează presiunea atmosferică ridicată pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de sănătate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afecțiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Cât costă terapia în camera cu oxigen hiperbaric?

Intrebari frecvente

Cât durează o ședință de terapie hiperbarică?

O ședință de terapie hiperbarică poate dura între 60 și 90 de minute, în funcție de nevoile individuale ale pacientului.

Terapia hiperbarică este dureroasă?

Nu, terapia hiperbarică nu este dureroasă. Pacientul se află într-un mediu sigur și confortabil, cu acces la oxigen și presiune controlate.

Terapia hiperbarică este sigură?

Da, terapia hiperbarică este considerată sigură, cu puține efecte secundare. Cu toate acestea, este important să discuți cu medicul tău înainte de a începe această terapie, pentru a te asigura că este cea mai potrivită pentru nevoile tale individuale.

Pot face terapie hiperbarică acasă?

Nu, terapia hiperbarică trebuie efectuată sub supraveghere, într-un mediu sigur și controlat.

Testimoniale

Ești pregătit să faci un pas important pentru îmbunătățirea sănătății tale?

Te așteptăm în locația noastră din Deva să descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de specialiști dedicați și vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastră hiperbarică.

Este timpul să îți prioritizezi sănătatea și să descoperi beneficiile pe care terapia hiperbarică le poate aduce. Fie că locuiești în Resita sau călătorești din altă parte a țării, călătoria către o viață mai sănătoasă începe cu o vizită în locația noastră din Deva.

Nu permite distanței să te împiedice să ai grijă de sănătatea ta. Fă primul pas către o viață mai bună astăzi, programând o vizită la camera noastră hiperbarică.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbarică și despre cum aceasta te poate ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții, nu ezita să ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programează-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?