Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

Cameră de Oxigenare Hiperbarică Orastie

Ce beneficii prezintă camera hiperbarică?

N

Promovează Vindecarea Leziunilor

Terapia hiperbară mărește nivelul de oxigen în sânge, favorizând astfel procesul de regenerare a rănilor.

N

Întărește Rezistența și Energia

Terapia hiperbară, prin stimularea sistemului imunitar și oferirea de oxigen suplimentar, contribuie la creșterea rezistenței și a energiei.

N

Atenuează Simptomele Bolilor Cronice

Terapia hiperbară poate sprijini atenuarea simptomelor unor boli cronice, cum ar fi fibromialgia, artrita și scleroza multiplă, prin oferirea unei cantități ridicate de oxigen și stimularea sistemului imunitar.

N

Optimizează Funcția Cognitivă

Prin oferirea unei cantități ridicate de oxigen, terapia hiperbară poate susține îmbunătățirea funcțiilor cognitive și prevenirea deteriorării acestora.

N

Reduce Stresul și Anxietatea

Terapia hiperbară poate ajuta la diminuarea stresului și anxietății prin eliberarea de endorfine, hormonii care generează senzația de bine.

Terapia hiperbară îți oferă o serie de beneficii semnificative pentru organismul tău! Acest tip de terapie poate reprezenta o alternativă naturală și eficientă la tratamentul medicamentos pentru diverse probleme de sănătate și poate contribui la îmbunătățirea calității vieții.

Este esențial să discuți cu un specialist înainte de a începe orice formă de terapie, pentru a determina dacă aceasta este potrivită pentru tine.

Scrie-ne pe WhatsApp sau contacteaza-ne telefonic si noi îți vom oferi mai mult detalii.

Terapia hiperbara

Ce reprezintă camera hiperbarică și cum funcționează?

Camera hiperbarică este un spațiu special amenajat care permite creșterea presiunii aerului din interiorul său.

Aceasta furnizează pacienților un nivel superior de oxigen prin intermediul respirației. În camera hiperbarică, presiunea aerului este cu 2-3 ori mai mare decât presiunea atmosferică obișnuită, ceea ce permite difuzarea unei cantități mai mari de oxigen în circulația sanguină.

Camera hiperbarică este un instrument utilizat pentru a trata și a preveni diverse afecțiuni, doar prin furnizarea unui nivel crescut de oxigen la nivelul organismului.

Cum se desfășoară o ședință de terapie în camera hiperbarică?

Când urmezi o ședință de terapie în camera hiperbarică, intri într-un spațiu special amenajat și ești expus unui nivel crescut de oxigen.

Acest lucru poate contribui la optimizarea circulației sanguine și la stimularea sistemului imunitar, accelerând astfel procesul de regenerare.

În timpul unei ședințe, te vei relaxa și vei respira în mod normal.

Durata ședinței poate varia în funcție de necesitățile tale și de tipul de terapie pe care îl urmezi. În general, ședințele pot dura între 45 de minute și o oră.

Ce afecțiuni pot fi atenuate prin oxigenoterapie hiperbarică?

N

Leziuni ale țesuturilor

N

Infecții

N

Dificultăți de vindecare a rănilor

N

Decongelare

N

Afecțiuni oculare

N

Afecțiuni ale urechilor

N

Afecțiuni dermatologice

N

Afecțiuni cerebrale

N

Anumite tipuri de cancere

Când este recomandată oxigenoterapia ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Intervenția chirurgicală Terapia fizică și de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metodă de tratament neinvazivă, care utilizează presiunea atmosferică ridicată pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de sănătate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afecțiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Cât costă terapia în camera cu oxigen hiperbaric?

Intrebari frecvente

Cât durează o ședință de terapie hiperbară?

O ședință de terapie hiperbară poate dura între 60 și 90 de minute, în funcție de nevoile individuale ale pacientului.

Este terapia hiperbară dureroasă?

Nu, terapia hiperbară nu este dureroasă. Pacientul se află într-un mediu sigur și confortabil, cu acces la oxigen și la o presiune controlată.

Este terapia hiperbară sigură?

Da, terapia hiperbară este considerată sigură, cu puține efecte secundare. Cu toate acestea, este important să discuți cu medicul tău înainte de a începe această terapie, pentru a te asigura că este potrivită pentru nevoile tale individuale.

Pot să îmi fac terapia hiperbară acasă?

Nu, terapia hiperbară trebuie efectuată sub supraveghere, într-un mediu sigur și controlat.

Testimoniale

Ești pregătit să faci un pas important pentru îmbunătățirea sănătății tale?

Te așteptăm în locația noastră din Deva să descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de specialiști dedicați și vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastră hiperbarică.

Este timpul să îți prioritizezi sănătatea și să descoperi beneficiile pe care terapia hiperbarică le poate aduce. Fie că locuiești în Orastie sau călătorești din altă parte a țării, călătoria către o viață mai sănătoasă începe cu o vizită în locația noastră din Deva.

Nu permite distanței să te împiedice să ai grijă de sănătatea ta. Fă primul pas către o viață mai bună astăzi, programând o vizită la camera noastră hiperbarică.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbarică și despre cum aceasta te poate ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții, nu ezita să ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programează-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?