´ľá

Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

ţüÂ

contact@wellcori.ro

ţéÉ

0745 158 298

ţüź

luni-sambata 08.00-22.00

Camera de oxigenare hiperbaric─â Lugoj

Care sunt beneficiile camerei hiperbarice?

N

Promoveaz─â vindecarea r─ânilor

Terapia hiperbarică crește nivelul de oxigen în sânge, stimulând astfel procesul de regenerare a rănilor.

N

Alin─â simptomele bolilor cronice

Terapia hiperbaric─â poate sus╚Ťine ameliorarea simptomelor unor boli cronice, cum ar fi fibromialgia, artrita ╚Öi scleroza multipl─â, prin furnizarea unui nivel ridicat de oxigen ╚Öi prin stimularea sistemului imunitar.

N

Stimuleaz─â rezisten╚Ťa ╚Öi energia

Terapia hiperbaric─â, prin stimularea sistemului imunitar ╚Öi furnizarea de oxigen suplimentar, contribuie la sporirea rezisten╚Ťei ╚Öi a energiei.

N

Alină stresul și anxietatea

Terapia hiperbarică poate contribui la reducerea nivelurilor de stres și anxietate prin eliberarea de endorfine, hormonii stării de bine.

N

├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte func╚Ťiile cognitive

Administrarea unui volum mare de oxigen poate sus╚Ťine ├«mbun─ât─â╚Ťirea func╚Ťiilor cognitive ╚Öi prevenirea deterior─ârii acestora.

Este esen╚Ťial s─â consul╚Ťi un specialist ├«nainte de a ├«ncepe orice form─â de terapie, pentru a determina dac─â aceast─â metod─â este potrivit─â pentru tine.

Terapia hiperbaric─â ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie o serie de beneficii semnificative pentru organismul t─âu!

Aceast─â metod─â terapeutic─â poate constitui o alternativ─â natural─â ╚Öi eficient─â la tratamentele medicamentoase pentru o varietate de probleme de s─ân─âtate ╚Öi poate contribui la ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii vie╚Ťii.

Scrie-ne pe WhatsApp sau contacteaza-ne telefonic si noi ├«╚Ťi vom oferi mai mult detalii.

Terapia hiperbara

Ce este camera hiperbaric─â ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â?

Camera hiperbaric─â este un spa╚Ťiu special conceput care permite cre╚Öterea presiunii atmosferice ├«n interiorul acesteia.

Acesta furnizeaz─â pacien╚Ťilor un nivel superior de oxigen prin intermediul respira╚Ťiei. ├Än camera hiperbaric─â, presiunea aerului este cu 2-3 ori mai mare dec├ót presiunea atmosferic─â normal─â, fapt care permite difuzarea unei cantit─â╚Ťi mai mari de oxigen ├«n fluxul sanguin.

Camera hiperbaric─â este un instrument utilizat pentru a trata ╚Öi preveni diverse afec╚Ťiuni medicale, prin furnizarea unui nivel mai mare de oxigen organismului.

Cum se desf─â╚Öoar─â o ╚Öedin╚Ť─â de terapie ├«n camera hiperbaric─â?

├Än timpul unei ╚Öedin╚Ťe de terapie hiperbaric─â, vei p─âtrunde ├«ntr-o camer─â special─â ╚Öi vei fi supus unui nivel crescut de oxigen.

Aceast─â procedur─â poate contribui la optimizarea circula╚Ťiei sanguine ╚Öi la stimularea sistemului imunitar, acceler├ónd astfel procesul de vindecare.

Pe durata ╚Öedin╚Ťei, vei sta ├«ntr-o pozi╚Ťie relaxat─â ╚Öi vei respira normal.

Durata unei ╚Öedin╚Ťe variaz─â ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile tale ╚Öi de tipul de terapie pe care ├«l prime╚Öti. ├Än general, ╚Öedin╚Ťele dureaz─â ├«ntre 45 de minute ╚Öi o or─â.

Ce afec╚Ťiuni pot fi alinate prin oxigenoterapie hiperbaric─â?

N

Leziuni ale ╚Ťesuturilor

N

Infec╚Ťii

N

Probleme legate de vindecarea r─ânilor

N

Decongel─âri

N

Afec╚Ťiuni oculare

N

Afec╚Ťiuni auriculare

N

Afec╚Ťiuni ale pielii

N

Afec╚Ťiuni cerebrale

N

Anumite tipuri de cancer

Când se poate folosi oxigenoterapia ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Interven╚Ťia chirurgical─â Terapia fizic─â ╚Öi de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metod─â de tratament neinvaziv─â, care utilizeaz─â presiunea atmosferic─â ridicat─â pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de s─ân─âtate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afec╚Ťiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Cât costă terapia în camera cu oxigen hiperbaric?

Intrebari frecvente

Terapia hiperbaric─â este dureroas─â?

Nu, terapia hiperbarică nu provoacă durere. În timpul terapiei, pacientul se află într-un mediu sigur și confortabil, cu acces la oxigen și presiune controlate.

Terapia hiperbaric─â este sigur─â?

Da, terapia hiperbaric─â este considerat─â sigur─â, cu pu╚Ťine efecte secundare. Totu╚Öi, este esen╚Ťial s─â discu╚Ťi cu medicul t─âu ├«nainte de a ├«ncepe aceast─â terapie, pentru a te asigura c─â este potrivit─â pentru nevoile tale individuale.

Pot s─â efectuez terapia hiperbaric─â acas─â?

Nu, terapia hiperbarică trebuie realizată sub supraveghere, într-un mediu sigur și controlat.

C├ót dureaz─â o ╚Öedin╚Ť─â de terapie hiperbaric─â?

O ╚Öedin╚Ť─â de terapie hiperbaric─â poate dura ├«ntre 60 ╚Öi 90 de minute, ├«n func╚Ťie de nevoile individuale ale pacientului.

Testimoniale

E╚Öti preg─âtit s─â faci un pas important pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea s─ân─ât─â╚Ťii tale?

Te a╚Ötept─âm ├«n loca╚Ťia noastr─â din Deva s─â descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de speciali╚Öti dedica╚Ťi ╚Öi vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastr─â hiperbaric─â.

Este timpul s─â ├«╚Ťi prioritizezi s─ân─âtatea ╚Öi s─â descoperi beneficiile pe care terapia hiperbaric─â le poate aduce. Fie c─â locuie╚Öti ├«n Lugoj sau c─âl─âtore╚Öti din alt─â parte a ╚Ť─ârii, c─âl─âtoria c─âtre o via╚Ť─â mai s─ân─âtoas─â ├«ncepe cu o vizit─â ├«n loca╚Ťia noastr─â din Deva.

Nu permite distan╚Ťei s─â te ├«mpiedice s─â ai grij─â de s─ân─âtatea ta. F─â primul pas c─âtre o via╚Ť─â mai bun─â ast─âzi, program├ónd o vizit─â la camera noastr─â hiperbaric─â.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbaric─â ╚Öi despre cum aceasta te poate ajuta s─â ├«╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti calitatea vie╚Ťii, nu ezita s─â ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programeaz─â-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?