´ľá

Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

ţüÂ

contact@wellcori.ro

ţéÉ

0745 158 298

ţüź

luni-sambata 08.00-22.00

Oxigenarea Hiperbaric─â

Care sunt avantajele camerei hiperbarice?

N

Încurajează Vindecarea Ranilor

Terapia hiperbarică mărește cantitatea de oxigen din sânge, contribuind la accelerarea procesului de vindecare a leziunilor.

N

Alin─â Simptomele Bolilor Cronice

Terapia hiperbarică poate ameliora simptomele unor boli cronice, cum ar fi fibromialgia, artrita și scleroza multiplă, oferind un nivel ridicat de oxigen și fortificând sistemul imunitar.

N

Cre╚Öte Rezisten╚Ťa ╚Öi Vitalitatea

Prin fortificarea sistemului imunitar ╚Öi oferind oxigen suplimentar, terapia hiperbaric─â poate intensifica rezisten╚Ťa ╚Öi vitalitatea.

N

Alină Stresul și Anxietatea

Terapia hiperbarică poate diminua nivelul de stres și anxietate prin eliberarea de endorfine, hormoni care generează sentimentul de fericire.

N

├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte Func╚Ťia Cognitiv─â

Prin asigurarea unui nivel ridicat de oxigen, terapia hiperbaric─â poate stimula func╚Ťia cognitiv─â ╚Öi preveni declinul cognitiv.

Terapia hiperbaric─â ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie o multitudine de beneficii importante pentru organism!

Aceast─â terapie poate constitui o alternativ─â natural─â ╚Öi eficient─â la tratamentele medicamentoase pentru o diversitate de probleme de s─ân─âtate ╚Öi poate contribui la ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii vie╚Ťii.

Este esen╚Ťial s─â ╚Ťii minte c─â, ├«nainte de a ├«ncepe orice fel de terapie, trebuie s─â consul╚Ťi un specialist pentru a determina dac─â aceast─â form─â de terapie este adecvat─â pentru tine.

Scrie-ne pe WhatsApp sau contacteaza-ne telefonic si noi ├«╚Ťi vom oferi mai mult detalii.

Terapia hiperbara

Ce reprezint─â camera hiperbaric─â ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â?

Camera hiperbaric─â este un spa╚Ťiu special conceput care permite cre╚Öterea presiunii aerului ├«n interior.

Aceasta furnizeaz─â pacien╚Ťilor un nivel mai ├«nalt de oxigen prin respira╚Ťie. ├Än camera hiperbaric─â, presiunea aerului cre╚Öte de 2-3 ori mai mult dec├ót presiunea atmosferic─â normal─â, ceea ce permite o cantitate mai mare de oxigen s─â fie distribuit─â ├«n fluxul sanguin.

Camera hiperbaric─â este un instrument folosit pentru tratarea ╚Öi prevenirea afec╚Ťiunilor medicale, prin furnizarea unui nivel mai ridicat de oxigen organismului.

Cum decurge o sesiune de terapie în camera hiperbarică?

C├ónd participi la o sesiune de terapie ├«n camera hiperbaric─â, vei intra ├«ntr-un spa╚Ťiu specializat ╚Öi vei fi expus la un nivel crescut de oxigen.

Aceasta poate ajuta la ├«mbun─ât─â╚Ťirea circula╚Ťiei s├óngelui ╚Öi la fortificarea sistemului imunitar, acceler├ónd astfel procesul de vindecare.

În timpul unei sesiuni, vei sta întins și vei respira normal.

Durata sesiunii poate varia, ├«n func╚Ťie de nevoile tale ╚Öi de tipul de terapie pe care ├«l prime╚Öti. ├Än general, sesiunile pot dura ├«ntre 45 de minute ╚Öi o or─â.

Ce afec╚Ťiuni pot fi ameliorate prin oxigenoterapia hiperbaric─â?

N

Leziuni ale ╚Ťesuturilor

N

Infec╚Ťii

N

Probleme de vindecare a r─ânilor

N

Afec╚Ťiuni cerebrale

N

Anumite tipuri de cancer

N

Afec╚Ťiuni oculare

N

Afectiuni auditive

N

Afectiuni cutanate

Când se poate folosi oxigenoterapia ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Interven╚Ťia chirurgical─â Terapia fizic─â ╚Öi de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metod─â de tratament neinvaziv─â, care utilizeaz─â presiunea atmosferic─â ridicat─â pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de s─ân─âtate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afec╚Ťiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Cât costă terapia în camera cu oxigen hiperbaric?

Intrebari frecvente

Este dureroas─â terapia hiperbar─â?

Nu, terapia hiperbară nu este dureroasă. Pacientul se va afla într-un mediu securizat și confortabil, cu acces la oxigen și presiune controlate.

Este sigur─â terapia hiperbar─â?

Da, terapia hiperbar─â este considerat─â sigur─â, cu pu╚Ťine efecte secundare. Totu╚Öi, este important s─â discu╚Ťi cu medicul t─âu ├«nainte de a ├«ncepe aceast─â terapie, pentru a te asigura c─â este adecvat─â pentru nevoile tale individuale.

Cât durează o sesiune de terapie hiperbară?

Sesiunea de terapie hiperbar─â poate dura ├«ntre 60 ╚Öi 90 de minute, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile individuale ale pacientului.

Pot s─â-mi fac terapia hiperbar─â acas─â?

Nu, terapia hiperbară trebuie să fie efectuată sub supraveghere, într-un mediu securizat și controlat.

Testimoniale

E╚Öti preg─âtit s─â faci un pas important pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea s─ân─ât─â╚Ťii tale?

Te a╚Ötept─âm ├«n loca╚Ťia noastr─â din Deva s─â descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de speciali╚Öti dedica╚Ťi ╚Öi vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastr─â hiperbaric─â.

Este timpul s─â ├«╚Ťi prioritizezi s─ân─âtatea ╚Öi s─â descoperi beneficiile pe care terapia hiperbaric─â le poate aduce. Fie c─â locuie╚Öti ├«n Hunedoara sau c─âl─âtore╚Öti din alt─â parte a ╚Ť─ârii, c─âl─âtoria c─âtre o via╚Ť─â mai s─ân─âtoas─â ├«ncepe cu o vizit─â ├«n loca╚Ťia noastr─â din Deva.

Nu permite distan╚Ťei s─â te ├«mpiedice s─â ai grij─â de s─ân─âtatea ta. F─â primul pas c─âtre o via╚Ť─â mai bun─â ast─âzi, program├ónd o vizit─â la camera noastr─â hiperbaric─â.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbaric─â ╚Öi despre cum aceasta te poate ajuta s─â ├«╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti calitatea vie╚Ťii, nu ezita s─â ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programeaz─â-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?