´ľá

Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

ţüÂ

contact@wellcori.ro

ţéÉ

0745 158 298

ţüź

luni-sambata 08.00-22.00

Camera de oxigenare hiperbaric─â Ha╚Ťeg

Care sunt beneficiile camerei hiperbarice?

N

Incurajeaz─â Vindecarea R─ânilor

Terapia hiperbaric─â cre╚Öte cantitatea de oxigen din s├ónge, ceea ce sus╚Ťine procesul de vindecare a r─ânilor.

N

Spore╚Öte Rezisten╚Ťa ╚Öi Energia

Prin stimularea sistemului imunitar ╚Öi prin furnizarea de oxigen suplimentar, terapia hiperbaric─â poate sus╚Ťine cre╚Öterea rezisten╚Ťei ╚Öi a energiei.

N

Amelioreaz─â Simptomele Bolilor Cronice

Terapia hiperbaric─â poate sus╚Ťine ameliorarea simptomelor unor boli cronice, cum ar fi fibromialgia, artrita ╚Öi scleroza multipl─â, prin furnizarea unui nivel ridicat de oxigen ╚Öi prin stimularea sistemului imunitar.

N

├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte Func╚Ťia Cognitiv─â

Prin furnizarea unui nivel ridicat de oxigen, terapia hiperbaric─â poate ajuta la ├«mbun─ât─â╚Ťirea func╚Ťiei cognitive ╚Öi la prevenirea declinului cognitiv.

N

Ajut─â la Diminuarea Stresului ╚Öi Anxiet─â╚Ťii

Terapia hiperbarică poate ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate prin eliberarea de endorfine, hormonii responsabili de starea de bine.

Terapia hiperbaric─â ├«╚Ťi ofer─â o serie de beneficii importante pentru organismul t─âu! Acest tip de terapie poate reprezenta o alternativ─â natural─â ╚Öi eficace la tratamentul medicamentos pentru o varietate de probleme de s─ân─âtate ╚Öi poate ajuta la ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii vie╚Ťii.

Este important de re╚Ťinut c─â, ├«nainte de a ├«ncepe orice terapie, trebuie s─â consul╚Ťi un specialist pentru a determina dac─â acest tip de terapie este potrivit─â pentru tine.

Scrie-ne pe WhatsApp sau contacteaza-ne telefonic si noi ├«╚Ťi vom oferi mai mult detalii.

Terapia hiperbara

Ce este camera hiperbaric─â ╚Öi cum func╚Ťioneaz─â?

Camera hiperbaric─â este un spa╚Ťiu special proiectat care permite cre╚Öterea presiunii aerului din interiorul s─âu.

Aceasta ofer─â pacien╚Ťilor un nivel mai ridicat de oxigen prin intermediul respira╚Ťiei. ├Än camera hiperbaric─â, presiunea aerului cre╚Öte de 2-3 ori mai mult dec├ót presiunea atmosferic─â normal─â, ceea ce permite o cantitate mai mare de oxigen s─â fie difuzat─â ├«n fluxul sanguin.

Camera hiperbaric─â este un instrument utilizat pentru a sus╚Ťine tratamentul ╚Öi prevenirea unor afec╚Ťiuni medicale, doar prin furnizarea unui nivel mai ridicat de oxigen organismului.

Cum se desf─â╚Öoar─â o ╚Öedin╚Ť─â de terapie ├«n camera hiperbaric─â?

C├ónd participi la o ╚Öedin╚Ť─â de terapie ├«n camera hiperbaric─â, intri ├«ntr-un spa╚Ťiu special amenajat ╚Öi e╚Öti expus la un nivel crescut de oxigen.

Acest lucru poate sprijini ├«mbun─ât─â╚Ťirea circula╚Ťiei sanguine ╚Öi stimularea sistemului imunitar, acceler├ónd astfel procesul de vindecare.

├Än timpul unei ╚Öedin╚Ťe, te vei ├«ntinde ╚Öi vei respira normal.

Durata ╚Öedin╚Ťei poate varia, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile tale ╚Öi de tipul de terapie pe care ├«l prime╚Öti. ├Än general, ╚Öedin╚Ťele pot dura ├«ntre 45 de minute ╚Öi o or─â.

Ce afec╚Ťiuni pot fi ameliorate prin oxigenoterapie hiperbaric─â?

N

Leziuni ale ╚Ťesuturilor

N

Infec╚Ťii

N

Probleme de vindecare a plagilor

N

Afectiuni ale ochilor

N

Afec╚Ťiuni ale urechilor

N

Afec╚Ťiuni ale pielii

N

Afectiuni ale creierului

N

Anumite tipuri de cancer

Când se poate folosi oxigenoterapia ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Interven╚Ťia chirurgical─â Terapia fizic─â ╚Öi de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metod─â de tratament neinvaziv─â, care utilizeaz─â presiunea atmosferic─â ridicat─â pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de s─ân─âtate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afec╚Ťiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Cât costă terapia în camera cu oxigen hiperbaric?

Intrebari frecvente

C├ót dureaz─â o ╚Öedin╚Ť─â de terapie hiperbaric─â?

O ╚Öedin╚Ť─â de terapie hiperbaric─â poate dura ├«ntre 60 ╚Öi 90 de minute, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile individuale ale pacientului.

Este terapia hiperbaric─â dureroas─â?

Nu, terapia hiperbarică nu este dureroasă. Pacientul se va afla într-un mediu sigur și confortabil, cu acces la oxigen și presiune controlate.

Este terapia hiperbaric─â sigur─â?

Da, terapia hiperbaric─â este considerat─â sigur─â, cu pu╚Ťine efecte secundare. Totu╚Öi, este important s─â discu╚Ťi cu medicul t─âu ├«nainte de a ├«ncepe aceast─â terapie, pentru a te asigura c─â este potrivit─â pentru necesit─â╚Ťile tale individuale.

Po╚Ťi s─â ├«╚Ťi faci terapie hiperbaric─â acas─â?

Nu, terapia hiperbarică trebuie să fie efectuată sub supraveghere, într-un mediu sigur și controlat.

Testimoniale

E╚Öti preg─âtit s─â faci un pas important pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea s─ân─ât─â╚Ťii tale?

Te a╚Ötept─âm ├«n loca╚Ťia noastr─â din Deva s─â descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de speciali╚Öti dedica╚Ťi ╚Öi vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastr─â hiperbaric─â.

Este timpul s─â ├«╚Ťi prioritizezi s─ân─âtatea ╚Öi s─â descoperi beneficiile pe care terapia hiperbaric─â le poate aduce. Fie c─â locuie╚Öti ├«n Hateg sau c─âl─âtore╚Öti din alt─â parte a ╚Ť─ârii, c─âl─âtoria c─âtre o via╚Ť─â mai s─ân─âtoas─â ├«ncepe cu o vizit─â ├«n loca╚Ťia noastr─â din Deva.

Nu permite distan╚Ťei s─â te ├«mpiedice s─â ai grij─â de s─ân─âtatea ta. F─â primul pas c─âtre o via╚Ť─â mai bun─â ast─âzi, program├ónd o vizit─â la camera noastr─â hiperbaric─â.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbaric─â ╚Öi despre cum aceasta te poate ajuta s─â ├«╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti calitatea vie╚Ťii, nu ezita s─â ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programeaz─â-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?