Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

Camera de oxigenare hiperbarică Deva

Care sunt beneficiile camerei hiperbarice?

N

Încurajează Vindecarea Rănilor

Terapia hiperbarică mărește cantitatea de oxigen din sânge, sprijinind astfel accelerarea procesului de vindecare a rănilor.

N

Sporește Rezistența și Energia

Prin stimularea sistemului imunitar și furnizarea de oxigen suplimentar, terapia hiperbarică poate ajuta la creșterea rezistenței și a energiei.

N

Ameliorează Simptomele Bolilor Cronice

Terapia hiperbarică poate ajuta la atenuarea simptomelor unor boli cronice, precum fibromialgia, artrita și scleroza multiplă, prin furnizarea unui nivel ridicat de oxigen și prin stimularea sistemului imunitar.

N

Îmbunătățește Funcția Cognitivă

Furnizând un nivel înalt de oxigen, terapia hiperbarică poate contribui la îmbunătățirea funcției cognitive și la prevenirea declinului cognitiv.

N

Alină Stresul și Anxietatea

Terapia hiperbarică poate contribui la reducerea nivelului de stres și anxietate prin eliberarea de endorfine, hormonii responsabili de starea de bine.

Terapia hiperbarică îți oferă o serie de beneficii importante pentru corpul tău! Acest tip de terapie poate reprezenta o alternativă naturală și eficientă la tratamentul medicamentos pentru diverse probleme de sănătate și poate contribui la îmbunătățirea calității vieții.

Este esențial să consulți un specialist înainte de a începe orice terapie, pentru a determina dacă acest tip de terapie este potrivit pentru tine.

Scrie-ne pe WhatsApp sau contacteaza-ne telefonic si noi îți vom oferi mai mult detalii.

Terapia hiperbara

Ce este camera hiperbarică și cum funcționează?

Camera hiperbarică este un spațiu special proiectat care permite creșterea presiunii aerului din interior. Aceasta oferă pacienților un nivel mai mare de oxigen prin intermediul respirației. În camera hiperbarică, presiunea aerului este de 2-3 ori mai mare decât presiunea atmosferică normală, ceea ce permite o cantitate mai mare de oxigen să fie difuzată în fluxul sanguin.

Camera hiperbarică este un instrument utilizat pentru tratarea și prevenirea anumitor afecțiuni medicale, doar prin furnizarea unui nivel mai ridicat de oxigen organismului.

Cum se desfășoară o sesiune de terapie în camera hiperbarică?

Când participi la o sesiune de terapie în camera hiperbarică, intri într-un spațiu special amenajat și ești expus la un nivel mai mare de oxigen. Acest lucru poate contribui la îmbunătățirea circulației sanguine și la stimularea sistemului imunitar, accelerând astfel procesul de vindecare.

În timpul unei sesiuni, te vei întinde și vei respira în mod normal. Durata sesiunii poate varia, în funcție de nevoile tale și de tipul de terapie pe care îl primești. În general, sesiunile pot dura între 45 de minute și o oră.

Ce afecțiuni pot fi ameliorate prin oxigenoterapia hiperbarică?

N

Leziuni ale țesuturilor

N

Infecții

N

Probleme de vindecare a rănilor

N

Dezghețuri

N

Afecțiuni oculare

N

Afecțiuni ale urechii

N

Afecțiuni ale pielii

N

Afecțiuni cerebrale

N

Anumite tipuri de cancere

Când se poate utiliza oxigenoterapia ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Intervenția chirurgicală Terapia fizică și de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metodă de tratament neinvazivă, care utilizează presiunea atmosferică ridicată pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de sănătate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afecțiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Cât costă terapia în camera cu oxigen hiperbaric?

Intrebari frecvente

Cât durează o sesiune de terapie hiperbarică?

Sesiunea de terapie hiperbarică poate dura între 60 și 90 de minute, în funcție de necesitățile individuale ale pacientului.

Este terapia hiperbarică dureroasă?

Nu, terapia hiperbarică nu este dureroasă. Pacientul se află într-un mediu sigur și confortabil, cu acces la oxigen și presiune controlate.

Este terapia hiperbarică sigură?

Da, terapia hiperbarică este considerată sigură, cu puține efecte secundare. Totuși, este important să discuți cu medicul tău înainte de a începe această terapie, pentru a te asigura că este potrivită pentru necesitățile tale individuale.

Pot să-mi fac terapia hiperbarică acasă?

Nu, terapia hiperbarică trebuie să fie efectuată sub supraveghere, într-un mediu sigur și controlat.

Testimoniale

Ești pregătit să faci un pas important pentru îmbunătățirea sănătății tale?

Te așteptăm în locația noastră din Deva să descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de specialiști dedicați și vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastră hiperbarică.

Este timpul să îți prioritizezi sănătatea și să descoperi beneficiile pe care terapia hiperbarică le poate aduce. Fie că locuiești în Deva sau călătorești din altă parte a țării, călătoria către o viață mai sănătoasă începe cu o vizită în locația noastră din Deva.

Nu permite distanței să te împiedice să ai grijă de sănătatea ta. Fă primul pas către o viață mai bună astăzi, programând o vizită la camera noastră hiperbarică.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbarică și despre cum aceasta te poate ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții, nu ezita să ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programează-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?