Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

Camera de oxigenare hiperbarica Cugir

Avantajele Terapiei Hiperbarice

N

Stimulează Procesul de Vindecare a Rănilor

Terapia hiperbarică, prin creșterea nivelului de oxigen din sânge, ajută la accelerarea vindecării.

N

Consolidează Energie și Rezistența

Stimulând sistemul imunitar și asigurând un surplus de oxigen, terapia hiperbarică poate îmbunătăți nivelul de energie și rezistența.

N

Atenuează Simptomele Bolilor Cronice

Terapia hiperbarică poate ușura simptomele bolilor cronice precum fibromialgia, artrita și scleroza multiplă, prin creșterea aportului de oxigen și stimularea sistemului imunitar.

N

Îmbunătățește Funcționarea Cognitivă

Terapia hiperbarică poate îmbunătăți funcțiile cognitive și poate contribui la prevenirea declinului cognitiv prin oferirea unui aport mai mare de oxigen.

N

Diminuează Stresul și Anxietatea

Terapia hiperbarică poate ajuta la reducerea stresului și anxietății prin promovarea eliberării endorfinelor, hormonii fericirii.

Terapia hiperbarică poate aduce beneficii substanțiale pentru sănătatea ta! Poate reprezenta o opțiune naturală și eficientă la tratamentele tradiționale pentru diferite afecțiuni de sănătate, îmbunătățind calitatea vieții.

Este crucial să consulți un specialist înainte de a începe orice formă de terapie, pentru a determina dacă aceasta este adecvată pentru tine.

Scrie-ne pe WhatsApp sau contacteaza-ne telefonic si noi îți vom oferi mai mult detalii.

Terapia hiperbara

Ce Reprezintă Camera Hiperbarică și Cum Funcționează?

Camera hiperbarică este un dispozitiv special conceput pentru a crește presiunea aerului din interior. Aceasta permite organismului să absoarbă mai mult oxigen prin respirație.

În camera hiperbarică, presiunea aerului este de 2-3 ori mai mare decât presiunea atmosferică normală, facilitând difuzia unui volum mai mare de oxigen în fluxul sanguin.

Camera hiperbarică este un instrument folosit pentru a gestiona și preveni diverse condiții de sănătate, prin furnizarea unui nivel sporit de oxigen organismului.

Cum Decurge o Ședință de Terapie Hiperbarică?

În timpul unei ședințe de terapie hiperbarică, te vei afla într-o cameră specială în care te vei bucura de un aport ridicat de oxigen.

Acest proces poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și la stimularea sistemului imunitar, favorizând astfel vindecarea. Vei rămâne confortabil instalat și vei respira în mod normal.

Durata unei ședințe variază în funcție de necesitățile tale și de terapia prescrisă, însă, în general, ședințele durează între 45 de minute și o oră.

Care Sunt Afecțiunile Care Pot Beneficia de Oxigenoterapie Hiperbarică?

N

Leziuni tisulare

N

Infecții

N

Probleme de vindecare a rănilor

N

Decongelări

N

Afecțiuni oculare

N

Afecțiuni ale urechilor

N

Afecțiuni ale pielii

N

Afecțiuni neurologice

N

Anumite tipuri de cancer

Când se poate folosi oxigenoterapia ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Intervenția chirurgicală Terapia fizică și de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metodă de tratament neinvazivă, care utilizează presiunea atmosferică ridicată pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de sănătate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afecțiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Care este tariful pentru terapie hiperbarică?

Intrebari frecvente

Cât durează o ședință de terapie hiperbarică?

O ședință de terapie hiperbarică durează între 60 și 90 de minute, în funcție de nevoile individuale ale pacientului.

Este dureroasă terapia hiperbarică?

Nu, terapia hiperbarică nu este dureroasă. Vei fi într-un mediu sigur și confortabil, cu acces la oxigen și presiune controlate.

Este sigură terapia hiperbarică?

Da, terapia hiperbarică este considerată sigură, cu efecte secundare minime. Totuși, este important să discuți cu medicul tău înainte de a începe această terapie, pentru a te asigura că este potrivită pentru nevoile tale individuale.

Pot face terapia hiperbarică acasă?

Nu, terapia hiperbarică trebuie efectuată sub supraveghere medicală, într-un mediu sigur și controlat.

Îți punem la dispoziție informații suplimentare

despre durata unei ședințe de terapie hiperbarică, durerea implicată și siguranța terapiei hiperbarice. Terapia hiperbarică se desfășoară într-un mediu sigur și controlat, sub supraveghere.

Testimoniale

Ești pregătit să faci un pas semnificativ pentru îmbunătățirea sănătății tale?

Te așteptăm în locația noastră din Deva să descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de specialiști dedicați și vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastră hiperbarică.

Este timpul să îți prioritizezi sănătatea și să descoperi beneficiile pe care terapia hiperbarică le poate aduce. Fie că locuiești în Cugir sau călătorești din altă parte a țării, călătoria către o viață mai sănătoasă începe cu o vizită în locația noastră din Deva.

Nu permite distanței să te împiedice să ai grijă de sănătatea ta. Fă primul pas către o viață mai bună astăzi, programând o vizită la camera noastră hiperbarică.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbarică și despre cum aceasta te poate ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții, nu ezita să ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programează-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?