Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

Camera de oxigenare hiperbarica Brad

Beneficiile Terapiei Hiperbarice

N

Favorizează recuperarea rănilor

Terapia hiperbarică, prin creșterea oxigenului în sânge, încurajează procesul natural de recuperare.

N

Îmbunătățește rezistența și energia

Terapia hiperbarică, prin stimularea sistemului imunitar și asigurarea unui surplus de oxigen, poate îmbunătăți rezistența și energia.

N

Ameliorează simptomele bolilor cronice

Terapia hiperbarică poate ajuta la ameliorarea simptomelor bolilor cronice cum ar fi fibromialgia, artrita și scleroza multiplă, prin oferirea unui nivel crescut de oxigen și stimularea sistemului imunitar.

N

Sporește funcțiile cognitive

Terapia hiperbarică, prin asigurarea unui nivel crescut de oxigen, poate ajuta la îmbunătățirea funcțiilor cognitive și la prevenirea declinului cognitiv.

N

Alină stresul și anxietatea

Terapia hiperbarică poate contribui la reducerea stresului și anxietății prin eliberarea endorfinelor, hormonii fericirii.

Terapia hiperbarică poate oferi o serie de beneficii remarcabile pentru sănătatea ta! Aceasta poate reprezenta o alternativă naturală și eficientă la tratamentele medicamentoase pentru diverse afecțiuni, îmbunătățind calitatea vieții.

Este crucial să consulți un specialist înainte de a începe orice formă de terapie, pentru a stabili dacă aceasta este adecvată pentru tine.

Scrie-ne pe WhatsApp sau contacteaza-ne telefonic si noi îți vom oferi mai mult detalii.

Terapia hiperbara

Ce este Camera Hiperbarică și Cum Funcționează?

Camera hiperbarică este un dispozitiv special creat care permite creșterea presiunii aerului în interior. Aceasta permite pacientului să respire un nivel mai mare de oxigen.

În interiorul camerei hiperbarice, presiunea aerului este de 2-3 ori mai mare decât cea atmosferică normală, ceea ce facilitează difuzarea unei cantități mai mari de oxigen în fluxul sanguin.

Camera hiperbarică este un instrument utilizat pentru a îmbunătăți și preveni condițiile de sănătate prin furnizarea unui nivel crescut de oxigen organismului.

Cum Se Desfășoară o Ședință de Terapie Hiperbarică?

În timpul unei ședințe de terapie hiperbarică, vei fi plasat într-o cameră specială unde vei fi expus la un nivel ridicat de oxigen.

Aceasta poate contribui la îmbunătățirea circulației sanguine și la stimularea sistemului imunitar, favorizând astfel procesul de recuperare. Vei rămâne confortabil și vei respira în mod normal.

Durata ședinței poate varia în funcție de nevoile tale și de terapia pe care o primești, dar, în general, ședințele durează între 45 de minute și o oră.

Care Sunt Afecțiunile Care Pot Fi Ameliorate Prin Oxigenoterapie Hiperbarică?

N

Leziuni ale țesuturilor

N

Infecții

N

Probleme de vindecare a rănilor

N

Afecțiuni oculare

N

Afecțiuni ale urechilor

N

Afecțiuni ale pielii

N

Afecțiuni cerebrale

N

Anumite tipuri de cancer

Când se poate folosi oxigenoterapia ca metodă de tratament?

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

AVC: Cauze, Simptome, Tratamente si Recuperare

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce este Accidentul Vascular Cerebral (AVC) Semnele Accidentului Vascular Cerebral Cauzele Accidentului Vascular Cerebral Tratamentele disponibile pentru AVC Intervenția chirurgicală Terapia fizică și de recuperare...

Degeraturi Tratament

Degeraturi Tratament

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Ce sunt degeraturile Simptome Cauzele degeraturilor Tratamente traditionale pentru degeraturi Terapia Hiperbara pentru tratarea degeraturilor Sfaturi pentru prevenirea degeraturilor Ce sunt degeraturile Degeraturile...

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Terapia hiperbara amelioreaza cateva tipuri de cancer

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Cancer de piele Cancer pulmonar Cancer cerebral Terapia hiperbara este o metodă de tratament neinvazivă, care utilizează presiunea atmosferică ridicată pentru a facilita tratamentul diverselor afectiuni de sănătate,...

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Cum Poate Terapia Hiperbara sa amelioreze Afectiunile Cutanate?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Terapia cu oxigen in ameliorarea arsurilor Oxigenoterapia in tratarea Ulcerelor Cutanate Oxigenoterapia in ameliorarea Infectiilor Terapia Hiperbara vs Leziuni Traumatice Terapia Hiperbara vs Afecțiuni dermatologice...

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Ce afectiuni ale creierului se trateaza prin terapia hiperbara?

Informatia medicala revizuita de Dr. Agnes Cojoc Accidentul vascular cerebral si terapia hiperbara Cefaleea si terapia cu oxigen Afectiuni neurodegenerative si terapia cu oxigen Cum poate amelioara terapia hiperbara leziuni ale creierului Concluzie generala despre...

Care este costul terapiei hiperbarice?

Intrebari frecvente

Cât durează o ședință de terapie hiperbarică?

O ședință de terapie hiperbarică durează între 60 și 90 de minute, în funcție de nevoile individuale ale pacientului.
Este dureroasă terapia hiperbarică? Nu, terapia hiperbarică nu este dureroasă. Vei fi într-un mediu sigur și confortabil, cu acces la oxigen și presiune controlate.

Este sigură terapia hiperbarică?

Da, terapia hiperbarică este considerată sigură, cu efecte secundare minime. Totuși, este important să discuți cu medicul tău înainte de a începe această terapie, pentru a te asigura că este potrivită pentru nevoile tale individuale.

Pot face terapia hiperbarică acasă?

Nu, terapia hiperbarică trebuie efectuată sub supraveghere, într-un mediu sigur și controlat.

Testimoniale

Ești pregătit să faci un pas important pentru îmbunătățirea sănătății tale?

Te așteptăm în locația noastră din Deva să descoperi beneficiile camerei hiperbare.

Aici, vei beneficia de expertiza unei echipe de specialiști dedicați și vei avea acces la tratamentul avansat oferit de camera noastră hiperbarică.

Este timpul să îți prioritizezi sănătatea și să descoperi beneficiile pe care terapia hiperbarică le poate aduce. Fie că locuiești în Brad sau călătorești din altă parte a țării, călătoria către o viață mai sănătoasă începe cu o vizită în locația noastră din Deva.

Nu permite distanței să te împiedice să ai grijă de sănătatea ta. Fă primul pas către o viață mai bună astăzi, programând o vizită la camera noastră hiperbarică.

Pentru a afla mai multe despre terapia hiperbarică și despre cum aceasta te poate ajuta să îți îmbunătățești calitatea vieții, nu ezita să ne contactezi.

Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a te ghida pe parcursul acestui proces.

Programează-te prin formularul de mai jos!

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?