Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

Termeni si Conditii

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Te rugam sa citesti cu atentie Termenii si Conditiile din aceasta pagina, deoarece orice folosire a acestui website presupune acceptarea din partea ta a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

WELLCORI S.R.L Toate drepturile rezervate.

Denumirea, logo-ul si elementele de identitate vizuala asociate marcii WELLCORI apartin companiei WELLCORI S.R.L, companie romana, inregistrata la registrul comertului sub numarul J20/642/22.04.2021, denumita in continuare WELLCORI S.R.L. Nimic din ceea ce contine acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire marcii WELLCORI sau a altor marci ale caror nume sau logouri apar pe acest site. Este strict interzisa folosirea defectuoasa a marcilor ce apar pe acest website sau orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute acest document. De asemenea, iti aducem la cunostinta faptul ca WELLCORI S.R.L va exercita mod activ drepturile de proprietate intelectuala toate aspectele protejate de lege.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea WELLCORI S.R.L sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Ai dreptul sa parcurgi acest website, sa reproduci portiuni prin imprimare, descarcare pe un hard disk sau sa le distribui altor indivizi, conditiile de mai jos. Acestea se pot face doar cu conditia sa pastrezi intacte toate drepturile de autor si alte semne de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara semnul de marca registrata mentionat mai jos. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau corporarea sa orice alte lucrari, publicatii sau website-uri.

Politica de confidentialitate a website-ului

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal, pe care le gasiti ca documente separate in acest site, accesibile din meniul din footer (partea de jos a fiecarei pagini web)

Acuratetea, completitudinea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei medicale de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul risc al utilizatorului.

Nota importanta: toate informatiile medicale prezentate in site au caracter explicativ si nu pot, in nicio circumstanta, sa inlocuiasca recomandarile medicului curant. NU incercati tratamente administrate in regim propriu fara o consultatie medicala prealabila si fara recomandarea medicului!

Legaturi cu alte website-uri

Link-urile de pe website-ul WELLCORI.ro te pot trimite afara retelei si sistemelor WELLCORI S.R.L, iar WELLCORI S.R.L nu i asuma nici o responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor terte website-uri. Link-urile sunt oferite cu buna credinta si WELLCORI S.R.L nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioara aceste website-uri. Includerea oricarei trimiteri catre alte website-uri nu implica sustinerea acestora de catre WELLCORI S.R.L. i recomandam sa citesti cu atentie notele legale si de confidentialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitezi.

Garantii

Acest website iti este oferit “asa cum este” si “asa cum este pus la dispozitie” si, ca urmare, WELLCORI S.R.L nu ofera niciun fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel (inclusiv garantii implicite de mercantibilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garantii sau orice afirmatii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de credere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la WELLCORI S.R.L prin intermediul acestui website vor fi corecte si de credere.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau ceta, fara notificare prealabila, orice moment, accesul total, partial sau individual la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legala

WELLCORI S.R.L si/sau orice alte parti implicate crearea, executia sau prezentarea acestui website numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de tine. WELLCORI S.R.L si/sau orice alte parti implicate crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nicio responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor fara aviz prealabil.

WELLCORI S.R.L nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza unor eventuali virusi sau erori ce i pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ai folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. 

WELLCORI S.R.L va depune toate diligentele pentru a asigura securitatea si functionalitatea website-ului WWW.WELLCORI.RO, insa nu poate oferi garantii in acest sens. Daca decizi sa descarci vreun material de pe acest website, o faci pe propria raspundere.

Activitati interzise

Este interzisa treprinderea oricarui act pe care WELLCORI S.R.L, la libera sa alegere, poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:

– Orice act ce ar constitui o calcare at a confidentialitatii (incluzand carcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei cauza), c si a oricarui alt drept legal al persoanei;

– Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia WELLCORI S.R.L, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea tr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a WELLCORI S.R.L;

– carcarea de fisiere ce contin virusi care ar putea crea daune proprietatilor WELLCORI S.R.L sau proprietatilor altor persoane;

– Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzd, dar fara a se limita la, materiale care opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind detrimentul sau calcd sistemele sau retelele de securitate ale WELLCORI S.R.L sau ale tertilor.

Jurisdictie si lege aplicabila

Serviciile WELLCORI S.R.L, materialele, ofertele si informatiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. WELLCORI S.R.L nu garanteaza ca toate serviciile sale si continutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile alte tari decat Romania. Te rugam sa contactezi clinica WELLCORI pentru a obtine mai multe informatii despre disponibilitatea serviciilor in afara granitelor Romaniei. Aparatele medicale si produsele medicale care apar pe acest site sunt doar reprezentari vizuale si, ca atare, acestea nu constituie adevarata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc. Acestea pot diferi semnificativ sau pot sa nu fie actualizate.

Orice controverse sau pretentii provenind din sau legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea roma si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Hunedoara, Romania.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Te rugam sa vizitezi aceasta pagina din cd cd pentru a te informa asupra acestora si a noilor informatii.

Copyright  2021 WELLCORI 

Varianta actualizata – septembrie 2022, WELLCORI S.R.L

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?