Str. Petru Rares 29, Deva, Hunedoara

contact@wellcori.ro

0745 158 298

luni-sambata 08.00-22.00

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele personale colectate prin intermediul acestui website sunt prelucrate pentru si in numele companiei Wellcori SRL, societate comerciala romana, inregistrata la registrul comertului sub numarul J20/642/22.04.2021, denumita in continuare WELLCORI.

Daca ai completat un formular cu datele tale personale pe site-ul www.wellcori.ro, trebuie sa stii ca in perioada in care detinem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrarii si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Poti oricand sa retragi consimtamantul de prelucrare. Trebuie sa mai stii ca pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Pentru orice solicitare legata de datele tale personale in vederea exercitarii drepturilor tale legale, te rugam ne trimiti un e-mail la adresa: contact@wellcori.ro

Iti reamintim aici toate conditiile de prelucrare de date personale pe care le colectam prin intermediul acestui site:

Identitatea operatorului de date 

Datele completate in acest formular sunt prelucrate de compania Wellcori SRL, sediul social: str. Horea nr. 151, Deva, cod. 330140 jud. Hunedoara, e-mail: contact@wellcori.ro

Scopul prelucrarii 

Datele colectate in formularele acestui site sunt prelucrate in scopul gestionarii solicitarilor de programare la consultatii sau alte servicii wellness, in centrul de wellness Wellcori.

Temeiul juridic 

Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului, si la adresa de e-mail mentionata, se deruleaza sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri in vederea incheierii unui contract.

Datele prelucrate 

Categoriile de date pe care le prelucram sunt datele tale de identificare si contact (nume, telefon), precum si datele colectate automat de website (IP si detalii tehnice ale sistemului de pe care vizitezi site-ul – detalii in Politica de Cookies).

Perioada prelucrarii 

Datele completate in formularele de contact, solicitari senzori si programari vor fi prelucrate pentru o perioada de maxim 1 an de la momentul colectarii.

Modul de prelucrare 

Datele din formularul de contact si programare sunt accesate de operatorii de receptie si utilizate pentru contactare prin apel telefonic, petntru gasirea unui interval potrivit pentru programare si pentru confirmarea programarii.

Confidentialitate 

Datele tale nu vor fi utilizate in niciun alt scop, nu vor fi dezvaluite catre terti si nu vor fi transferate in strainatate.

Drepturile tale 

In perioada in care detinem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrarii si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Poti oricand sa retragi consimtamantul de prelucrare. Trebuie sa mai stii ca pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Modalitati de exercitare a drepturilor 

Pentru orice solicitare legata de datele tale personale, in procesul de exercitare a drepturilor mentionate in capitolul anterior, poti contacta Operatorul printr-un e-mail trimis la adresa: contact@wellcori.ro

1
Ai nevoie de ajutor?
Salut,
Cum te putem ajuta?